Geniet van de mooiste muziek (en meer) op sfeervol buitenfestival Wonderfeel

Wonderfeel is het grootste buitenfestival voor klassieke muziek. Dit jaar vindt het festival plaats van 17 t/m 19 juli in natuurgebied Schaep en Burgh in ’s-Graveland (bij  Hilversum). Geniet van meer dan honderd concerten, van poëzie en dans, en van lekker eten en drinken in de natuur. Stap even uit de drukte van alledag en dompel je onder in de festivalbubbel die Wonderfeel heet.

Wonderfeel, dat dagelijks duizenden liefhebbers trekt, is door zijn locatie en programmering een festival met een geheel eigen sfeer. Slenter drie dagen lang door het prachtige natuurgebied en luister naar de mooiste muziek van klassiek tot jazz en pop. Verspreid over het terrein vind je zeven podia met elk een eigen geluid. Met concerten van bijvoorbeeld Matangi met Youp van ’t Hek, de Braziliaanse zangeres Lilian Vieira, violiste Diamanda Dramm, pianist Luka Okros, trompettist Ack van Rooyen, het Nederlands Blazers Ensemble, het Amstel Saxofoonkwartet, het North Sea String Quartet of het eigen Wonderfeel Festival Orchestra. Tussendoor kun je genieten van een dansvoorstelling, een muziekdocumentaire, een yogasessie of een dichter die onder de bomen voordraagt uit eigen werk. Voor kinderen zijn er in Het Dorp voorstellingen van o.a. Jasper Smit en de poppenkast van de Dam plus activiteiten zoals muziekinstrumenten knutselen van gerecycled materiaal en een percussieworkshop. Eten en drinken vind je bij meer dan twintig foodtrucks en het eigen festivalrestaurant.

Natuur

Wonderfeel, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten, vindt plaats in de prachtige natuur van de buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boekesteyn. Met de aanschaf van een ticket dragen de bezoekers dan ook bij aan de instandhouding van de natuur van de ’s-Gravelandse buitenplaatsen.

Kaarten zijn te koop via www.wonderfeel.nl. Het festival wil kinderen op jonge leeftijd in contact brengen met (klassieke) muziek. Daarom is Wonderfeel voor jongeren t/m 18 jaar gratis toegankelijk.

Festivallocatie: Schaep en Burgh, Noordeinde 60, ’s-Graveland (ingang: Franse Kampweg 2)

WoNDeRFeeL 2020 websiteticketstrailerFacebookTwitter

Bookmark and Share