Grace Jones naar EXIT Festival

Het Servische EXIT, dat dit jaar is bekroond tot Best Major Festival op de European Festival Awards, maakt weer een nieuwe headliner bekend. Niemand minder dan de Jamaicaanse zangeres Grace Jones vult het affiche voor EXIT Festival 2018 aan. Het festival vindt dit jaar plaats van 12-15 juli in het Petrovaradin Fort te Novi Sad, Servië.

Grace Jones betreedt op zaterdag 14 juli de Main Stage. De artiest, die liefst 70 kaarsjes uitblaast in mei, staat niet alleen bekend als revolutionaire zangeres, maar ook als mode-icoon, supermodel, filmster en voorbeeld voor de LGBTQ community. Haar unieke muziekstijl laat zich het best omschrijven als een mix tussen funk, disco, soul, jazz en R&B. Dit voorjaar gaat de langverwachte documentaire over haar leven in première, vlak voordat ze haar opwachting in het Servische Petrovaradin Fort maakt.

Line-up tot nu toe & tickets
EXIT Festival 2018 verwelkomt een mix van de beste wereld-, regionale en lokale artiesten. Onder de eerder aangekondigde acts zijn Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Sevdaliza en vele anderen. Meer namen worden in de komende weken bekend gemaakt. Vierdaagse tickets zijn voor € 109 te koop via de EXIT-website.

Bookmark and Share