Nieuwe namen Betweter Festival

Date: 26 Jul 2017

In minicolleges, interviews, talkshows en experimenten onderzoeken wetenschappers de grens tussen feit en fictie. Leer op Betweter over de invloed van big data, de geluiden in je hoofd, en waarom je niet zomaar iedere gezondheidsgoeroe moet volgen. Duik de diepte in met o.a. filosoof prof. Bas Haring en medisch ethicus prof. Annelien Bredenoord.
MINI-COLLEGES
In [...]

Recordaantal bezoekers voor EXIT Festival 2017

Date: 12 Jul 2017

Afgelopen week vestigde EXIT Festival een nieuw bezoekersrecord; meer dan 215.000 mensen afkomstig uit ruim 60 verschillende landen trotseerden tussen 5-9 juli de festivalpoorten van het Petrovaradin fort. Niet alleen daarom gaat de 17e editie van het award winnende Servische festival de boeken in als memorabel. EXIT 2017 kende nog vele andere mijlpalen!
Het festival ging [...]

Betweter Festival: eerste namen

Date: 21 Jun 2017

Op vrijdag 29 september presenteert de Universiteit Utrecht in TivoliVredenburg het Betweter Festival. De plek waar denkers en dromers elkaar ontmoeten. Naast headliners als Tim Fransen, Jeangu Macrooy, Zitakula en Clean Pete, bieden we het allerbeste uit kunst, cultuur en wetenschap. De online kaartverkoop is nu geopend.

Op het Betweter Festival gaan we met wetenschappers en [...]

Feit en fictie centraal op Betweter Festival

Date: 14 May 2017

Na de uitverkochte eerste editie presenteert de Universiteit Utrecht op vrijdag 29 september 2017 weer het Betweter Festival. Is de grens tussen feit en fictie zo scherp als we denken? In TivoliVredenburg worden mythes ontkracht, alternatieve feiten belicht en fictie op waarde geschat. Het festival biedt bezoekers het allerbeste uit de kunst en wetenschap. De [...]

© 2002 - 2014 Soul Sessions Radio. All Rights Reserved.