Nieuwe namen toegevoegd aan line-up Balaton Sound

Het vijfdaagse festival Balaton Sound strooide afgelopen week met nieuwtjes. Zo maakte de organisatie bekend dat onder andere Sven Väth, Kölsch en Black Coffee deze zomer afreizen naar het Balatonmeer. Ook is aangekondigd dat het festival met een nieuwe venue komt: Clubs On The Beach, in samenwerking met prominente internationale clubs waaronder de Brusselse Fuse. Tot slot brengt het feestconcept elrow weer een fijne selectie dj’s naar Hongarije tussen 4 en 8 juli. 

Voor de Heineken Stage is een indrukwekkend rijtje house- en techno-acts toegevoegd aan de line-up. Onder meer Sven VäthKölsch en Black Coffee prijken op het affiche. Ook AdriatiqueGus GusScubaCamelphat en Julian Jeweil staan achter de draaitafels op dit podium.

Speciaal voor de 2018-editie wordt een nieuwe Balaton Sound venue in het leven geroepen, genaamd Clubs On The Beach. Dit podium aan het azuurblauwe meer zal iedere dag door een andere toonaangevende Europese club binnen de house- en technoscene worden gehost. Op woensdag 4 juli trapt de Brusselse club Fuse af met niemand minder dan Charlotte de WitteMatrixxmanJay ClarkePierreCellini en Manfredi. Op 5 juli neemt de Parijse club Rex de honneurs waar met onder meer Phil Weeks en Jennifer Cardini. De Berlijne Watergate brengt vrijdag 6 juli huis-dj Butch en anderen naar het Balatonmeer. Het Britse label Defected verzorgt op 7 juli het programma met onder andere Claptone. De slotdag gaat de eer naar Ibiza’s Pacha die onder meer Uner meebrengt.

Daarnaast is bevestigd dat het populaire feestconcept elrow net als vorig jaar een eigen podium heeft op Balaton Sound 2018. Dit belooft weer een kleur- en fantasierijk spektakel te worden op de elektronische beats van Richy AhmedPatrick ToppingSteve LawlerHeidiBastian BuxMario BianiEddy M en Toni Varga.

Tickets en Balaton Sound Express
5-Day Passes zijn momenteel verkrijgbaar voor € 210,-. Voor het derde jaar op rij rijdt er een festivaltrein direct vanuit België naar Hongarije. Tickets voor het festival en de Balaton Sound Express zijn te verkrijgen via de Balaton Sound website.

Bookmark and Share