Nina Kraviz sluit EXIT Festival af in Dance Arena

Voor haar meest unieke podium tussen de oude vestingmuren van het Petrovaradin Fort, de beruchte Dance Arena, kondigt EXIT Festival een rijtje nieuwe namen aan. Onder andere Rødhåd en Nicole Moudaber staan deze zomer op de planken. Nina Kraviz krijgt de eer om de allerlaatste set van het festival te draaien. EXIT vindt dit jaar plaats van 5-9 juli in Novi Sad, Servië.

Bij zonsopkomst zorgt de setting van de Dance Arena tussen en op de muren van het kolossale fort voor een extra spectaculaire ervaring. Met name op de laatste ochtend, als alle andere venues het licht uit hebben gedaan en de pelgrimstocht naar de Arena in gang wordt gezet om nog één keer afscheid te nemen van weer een memorabele festivaleditie. Dit jaar is het aan de Siberische smaakmaker en icoon binnen de elektronische scene Nina Kraviz om EXIT Festival af te sluiten. De Dance Arena verwelkomt eerder die nacht ook nog de Berlijnse techno-gigant Rødhåd, de Nigeriaans-Libanese dj-ster Nicole Moudaber en het lokale techno-duo Scalameriya en Ilija Djoković. Daarnaast keert de internationaal geprezen selector Tijana T terug naar het fort. Het affiche voor de Dance Arena wordt binnenkort nog aangevuld met één internationale headliner en de laatste andere namen.

Tickets & reis
Toegangsbewijzen zijn te verkrijgen via de EXIT website. Naast de reguliere kaarten zijn er nu ook speciale groepstickets beschikbaar. Hiermee krijgen groepen het vijfde ticket gratis bij aankoop van vier dagtickets of complete festivaltickets voor EXIT Festival of Sea Dance Festival. In samenwerking met reispartner Festival.Travel worden er dit jaar zowel EXIT Flights als de EXIT Bus aangeboden.

Bookmark and Share