Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us en meer naar EXIT 2018

Het affiche van EXIT’s beruchte Dance Arena krijgt steeds meer vorm. Onder meer Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us, Carl Craig en Rødhåd zijn toegevoegd. Ze schuiven aan naast de eerder aangekondigde ‘Techno Thursday’-delegatie bestaande uit Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Ben Klock, Amelie Lens en Anastasia Kristensen. EXIT werd onlangs nog uitgeroepen tot ‘Best Major Festival’ en vindt 12-15 juli plaats in het Petrovaradin Fort te Novi Sad, Servië.

Technogigant Nina Kraviz krijgt voor het tweede jaar op rij de eer om het festival af te sluiten in de Dance Arena. Ook voor house-dj Solomun voelt het deze zomer weer als thuiskomen in het Petrovaradin Fort. Het wordt de derde keer op rij dat hij in de Dance Arena staat. De Amerikaanse Maceo Plex headlinet al jaren de grootste festivals ter wereld, maar noemt EXIT’s Dance Arena nog steeds één van de mooiste locaties waar hij ooit heeft gedraaid. Ook dj-duo Tale of Us gaat dit jaar voor een onvergetelijke set bij zonsopkomst.

Carl Craig en Rødhåd vullen het Fort tussen 12 en 15 juli met de beste techno-sounds. Minimal fans halen hun hart op bij de show van Boris Brejcha. Vanuit de regio maken Belgrado’s Filip Xavi en Novi Sad’s AVOID hun opwachting tussen de deels afgebrokkelde Middeleeuwse vestingmuren.

Line-up tot nu toe & tickets
EXIT Festival 2018 verwelkomt 12-15 juli een mix van de beste wereld-, regionale en lokale artiesten. Naast acts uit de elektronische scene zijn onder andere Fever Ray, Ziggy Marley, Sevdaliza en Alice Merton aangekondigd. Meer namen worden in de komende weken bekend gemaakt. Vierdaagse tickets zijn voor € 109 te koop via de EXIT-website.

Bookmark and Share