RADION verandert in een house tempel tijdens Koningsnacht

House Legends neemt RADION flink onder handen tijdens Koningsnacht. De naam van de organisatie spreekt boekdelen. House zal centraal staan. De diverse vormen van het genre zullen door de drie verschillende zalen van RADION te horen zijn. Hiervoor heeft House Legends de lokale partijen Our Society en Unmute uitgenodigd. Verspreid over 3 ruimtes zullen de organisaties met 16 DJs de kwalitatieve house scene van Amsterdam 8 uur lang vertegenwoordigen.

Het evenement vertegenwoordigd ook het eerbetoon van RADION aan de house clubnachten waar een intieme en verbindende sfeer centraal staat. Terwijl de grote zaal voorzien is van stevige en pompende house door Deetron en Beesmunt Soundsystem, geeft Our Society de Bovenkamer van RADION een soulvolle kleur met Jamie 3:26 en Byron The Aquarius.

De vruchtbare grond van Amsterdam brengt uiteraard ook sterke lokale DJs. Mairo Nawaz, Wendel Sield, Ici Sans Merci, Julien Simmons en Tim Zwerver zijn slechts een greep van het intieme onderonsje. Want Unmute host de vernieuwe Benedenkamer van RADION onder andere met Lieke Trienekens, Vai Vai Collective en Anansi.

Het plaatje en het bijkomende geluid lijkt compleet om het weekend van Koningsnacht en -dag een juiste start te geven.

Line up

RADION

Deetron

Beesmunt Soundsystem

Ici Sans Merci

Tim Zwerver b2b Julien Simmons

BOVENKAMER by Our Society

Jamie 3:26

Byron The Aquarius

Mairo Nawaz

Wendel Sield

BENEDENKAMER

Anansi b2b BOLT

Vai Vai Collective

DJANGO b2b Lieke Trienekens

Tickets: https://radionamsterdam.stager.nl/web/tickets/302016

Facebook event: https://www.facebook.com/events/573914919754666/

Bookmark and Share