Stegreif Orchester maakt internationale debuut op Oranjewoud Festival

ORANJEWOUD – De organisatie van het Oranjewoud Festival heeft de eerste hoogtepunten voor de editie van dit jaar bekendgemaakt.

Zo maakt het Duitse Stegreif Orchester haar internationale debuut op het festival, dat wordt gehouden van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni.

Het Stegreif Orchester maakte in Duitsland al furore met uitvoeringen van #freebeethoven en #freeschubert. Met het derde project #freebrahms beleeft het jonge Berlijnse orkest haar internationale debuut tijdens het Oranjewoud Festival.

Andere hoogtepunten zijn optredens van de Zweedse mezzosopraan Anne Sofie von Otter met het New Yorkse strijkkwartet Brooklyn Rider, het Duitse kwartet Salut Salon en een middernachtconcert met de Nederlandse harpiste Lavinia Meijer.

Bij het openingsconcert van Oranjewoud Festival draait alles om het fenomeen dat componisten van alle tijden heeft geïnspireerd: liefde.

Het complete festivalprogramma wordt bekendgemaakt op 23 februari. De kaartverkoop start op 1 maart. Zie www.oranjewoudfestival.nl

Bookmark and Share