Ziggy Marley, Richie Hawtin en meer naar EXIT Festival 2018

Kort na de eerste aankondiging, waarin de complete ‘Techno Thursday’ line-up voor de Dance Arena bekend werd gemaakt, komt EXIT Festival opnieuw met een rijtje acts voor de 2018-editie. Onder meer Ziggy Marley en Alice Merton reizen tussen 12 en 15 juli af naar het Petrovaradin fort te Novi Sad, Servië.
Voor ieder wat wils
Ziggy Marley, de oudste zoon van Bob, is de laatste jaren zelf uitgegroeid tot een ware Reggaekoning. Met 27 albums en 8 Grammy’s op zak staat hij op de Main Stage aankomende zomer. Ook de nieuwe generatie rockartiest Alice Merton en de dj’s Jax Jones, Mahmut Orhan en Burak Yeter zijn geboekt voor het hoofdpodium. Het Franse dj-duo Ofenbach maakt zijn opwachting in de Dance Arena. Een van de andere favoriete podia, de Fusion Stage, zal de punkbands Slaves en Idles hosten. De ruige Explosive Stage verwelkomt onder meer de hardcore bands Dog Eat Dog en Slapshot, de psychobilly band The Hellfreaks, de metalbands Grave Digger, Asphyx, Bombers, Noctiferia, Little Dead Bertha, The Stone en The Bloody Earth en de lokale alternatieve rockbands Pogonbgd en Nemesis.

EXIT Freedom: 5 festivals in 5 landen
Na de EXIT Summer of Love in 2017 die vier festivals in de regio bij elkaar bracht, komt EXIT Freedom 2018 met vijf festivals in vijf verschillende landen: EXIT Festival in Servië, Festival 84 in Bosnië-Hercegovina, Sea Star in Kroatië, Revolution in Roemenië en Sea Dance in Montenegro. Festivalgangers die nu een ticket kopen voor EXIT Festival (of er al een hebben), kunnen tussen 15 en 28 februari ook gratis toegang aanvragen voor de overige vier festivals. Vijf voor de prijs van één dus! Bovendien loopt de 4+1-actie, waarbij men een gratis 5e ticket krijgt bij het aanschaffen van 4 EXIT-tickets, nog tot vrijdag 19 januari. Tickets zijn verkrijgbaar via de EXIT-website.

Bookmark and Share